15.09.2014 10:25

Mem.M.Mrázka

 

Závod se uskutečnil za nepřízně počasí , skoro pořád pršelo.Účast byla nečekaně vysoká, protože se jednalo o poslední závod před MČR a většina nominovaných si chtěla ještě pořádně zatrénovat. Vzhledem k tomu že střelnici opět navštívili ,,magneti´´ a znehybnily nám otočné zařízení pro střelbu na figury , museli jsme zvolit náhradní řešení , které bylo stejné jako v Plzni jen s malým , nepatrným rozdílem, chyběla nám elektronika.Vše však na konec klaplo ke všeobecné spokojenosti. A jak to dopadlo?

V kat. ženy, juniorky dorost zvítězila Hana Krystyníková z SSK Meziboří v nástřelu 561 kruhů, druhý byl Vít Pavlovský z SSK Chomutov s 530 kruhy a o třetí místo musel uskutečnit rozstřel mezi Terezou Černou a jejím kolegou ze stejného oddílu Michalem Benešem. V rozstřelu byla lepší Tereza a tak zástupkyně SSK Louny získala bronzovou medaili za nástřel 517 kruhů. Naše Jana Dragounová obsadila osmé místo.

V mužích zvítězil Tomáš Bláha s 566 kruhy, druhý byl Jan Mrázek s 564 kruhy oba střelci jsou z SSK Ústí n/L, na třetím místě se umístil Pavel Šlechta z SSK Louny v nástřelu 555 kruhů.

V kat. senioři, veteráni zvítězil Alexandr Gross z SSK Ústí n/L který nastřílel 555 kruhů,druhý byl Ladislav Kučera ze stejného oddílu a to za 553 kruhů. Třetí místo patřilo Pavlu Hubáčkovi z SSK Bílina s 530 kruhy.Nestor duchcovského střílení Jiří Chvojka st. obsadil osmé místo.

Na závěr jsme popřáli všem nominovaným pevnou ruku, a dobré oko na letošním MČR v kulových disciplínách, které proběhne 19.-21.9. v Plzni. Nyní se začneme připravovat na vzduchovkovou sezónu, která začíná v říjnu.

Memoriál M Mrázka.doc (129024)

—————

Zpět